FÖRVARA KLÄDERNA SNYGGT

Att hålla dina kläder prydligt förvarade är avgörande för att ha ett organiserat och välstädat hem. Här är nio kreativa lösningar för klädförvaring, från lyxiga klädkammare till vintage-skåp, som kan ge dig inspiration för att förvara dina kläder på ett stilfullt och smart sätt.

En effektiv klädförvaring är en viktig faktor för att hålla hemmet snyggt och organiserat. Hämta inspiration från dessa smarta och stilfulla klädförvaringslösningar för att hålla dina kläder prydligt förvarade.

För många av oss kan garderoben vara en utmaning, oavsett hur mycket vi försöker organisera våra kläder. Genom att endast ha kläder för den aktuella säsongen i garderoben frigör du mycket utrymme och skapar en bättre överblick utan att behöva sälja eller skänka bort dina kläder.

Platsbyggda garderober

Platsbyggda garderober runt sängen kan vara lösningen på din garderobsproblematik. Med golv till tak förvaring får du gott om utrymme för dina kläder, samtidigt som designen smälter in i rummet genom att dörrarna målas i samma färg som väggen.

Ett enkelt tips är att byta ut garderoben efter säsong. På så sätt frigör du utrymme och skapar en luftigare och mer inspirerande garderob. Du slipper också se kläder som inte passar säsongen när du öppnar garderobsdörren.

Takhängd klädhängare

En takhängd klädhängare kan vara en kreativ lösning för att få mer förvaringsutrymme. Den kan användas för kläder som inte är rena nog för garderoben men som inte heller behöver tvättas. Du slipper också använda stolen som vanligtvis är det mest oorganiserade stället i sovrummet.

Skydda kläderna mot skadedjur och fukt

För att förvara dina kläder på rätt sätt behöver du tänka på material och färgval, samt skydda dem från skadedjur och fukt. Genom att använda genomskinliga lådor får du en bättre överblick och kan enkelt hitta vad du söker.

Om du behöver mycket förvaringsutrymme kan en platsbyggd klädkammare vara en lyxig lösning. Med skjutdörrar kan du skapa en walk-in closet som ger dig gott om utrymme för dina kläder.

Att ha endast rena plagg i garderoben är viktigt för att undvika skadedjur. Tvätta alla använda plagg innan du stoppar undan dem, och förvara dem i täta plastlådor för att skydda dem mot fukt och skadedjur.

Öppen förvaring med knopplister har blivit en populär trend på senare tid. Låt en knopplist löpa över en vägg i sovrummet så kan du skapa en öppen förvaringslösning för dina kläder, där du enkelt kan hänga upp dina favoritplagg på knopparna. Det är en snygg och praktisk lösning för att förvara kläder som du använder ofta.

En annan smart lösning är att skapa en platsbyggd men öppen förvaring i nischen i sovrummet. Det ger dig gott om förvaringsutrymme samtidigt som du kan se dina kläder på en gång.

Sammanfattningsvis finns det många kreativa och smarta lösningar för att förvara dina kläder prydligt. Genom att välja rätt lösning för ditt hem och organisera dina kläder på ett effektivt sätt, kan du skapa en ordningsam och inspirerande garderob som passar din personliga stil och behov.

Är du i behov av en badtunna?
Våra rådgivare guidar dig så du får rätt badtunna!

Copyright © 2020 Hälsinge Badtunnor

Öppetider:
Måndag – Fredag Stängt (konkurs)

Tel: 0278-120 00 (Konkurs)
Epost: info@halsingebadtunnor.se

Adress: Industrigatan 9
821 41 Bollnäs